De bekroonde Tripp Trapp

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

De bekroonde Tripp Trapp Kinderstoel bestaat al sinds de jaren 70 en is consequent populair bij zowel ouders als kinderen. Verkrijgbaar in een regenboog van kleuren, de nieuwste tint in de Tripp Trapp Trend Collectie is Sunflower Yellow. Geel is de trendy kleur van dit jaar en staat bekend om zijn heldere en positieve associaties. Zonnebloemen staan ook bekend als een symbool van geluk en een lang leven, dus het is een kleur die de iconische stoel zo goed vertegenwoordigt.

De iconische Tripp Trapp Stokke

De Tripp Trapp is een stoel die met je kindje meegroeit van pasgeboren tot volwassenheid, zodat je er generaties lang van kunt genieten.

De oprichter van My Baba, Leo Bamford, zegt: “Een van de eerste aankopen die ik deed toen ik zwanger was, was een Tripp Trapp. Hoewel ik dacht dat ik het van kind op kind zou doorgeven, kocht ik er uiteindelijk een voor elk van mijn drie kinderen. Nu staat mijn elfjarige nog steeds erop om in zijn felrode stoel te zitten.

tripp trapp kindersto

Duurzaam ergonomisch zitten voor elke leeftijd

De stoel is gemaakt van uitzonderlijk hoogwaardig massief hout en heeft een modern design dat past in elk interieur. De ergonomische kenmerken van de Tripp Trapp zorgen voor bewegingsvrijheid voor een comfortabele zit aan tafel voor alle leeftijden.

Omdat hij in diepte en hoogte verstelbaar is, kun je de zitting en voetplaten aanpassen aan je kind naarmate het groeit, terwijl de vloeiende lijnen van de stoel hem perfect maken om onder de tafel te schuiven om ruimte te besparen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Tripp Trapp kussens

Voor wie van wat meer vulling houdt, zijn er kussens beschikbaar.

Het babykussen is bedoeld om baby's van zes maanden en ouder een beetje extra ondersteuning te bieden, terwijl het klassieke kussen perfect is om alleen met de stoel te gebruiken. Voor oudere kinderen en volwassenen hebben de Junior Kussens een antislip oppervlak voor extra comfort. Alle kussens zijn verkrijgbaar in een afveegbare stof en ze zijn machinewasbaar voor volledig gemak.